fisv
fisv

Om oss

TM-Teema startade som en deltidsbokföringstjänst 1989 och har med tiden utvecklats till ett mångsidigt familjeföretag. Vår kundorienterade arbetssätt gör oss till en öppen, transparent och flexibel partner.

Som kund vet du alltid vad du betalar för. Du kan kontakta oss även utanför kontorstid, även på helger. Vi går också ständigt mot en grönare riktning.

Ett bra och öppet samarbete garanterar bästa resultat. Vi vill ta hand om din fastighet samtidigt som dess boende hålls nöjda och värdet upprätthålls.

Personal

Marianne Seiplax

Jag började med TM-Teema 2011. Jag betjänar mina kunder med glädje, erfarenhet och professionalism. Jag tycker om mångfalden i mitt arbete. Ingen dag är lik den andra, och jag kan sitta på kontoret en sekund och vara närvarande på byggplatserna nästa. För mig är det viktigt att lära mig nya färdigheter och utbilda mig ständigt för att hålla mina yrkeskunskaper uppdaterade. Kundtjänst är mitt jobb.

Toini Malmi

Jag grundade TM-Teema 1989. Ursprungligen tillhandahöll jag en deltidsbokföringstjänst tills jag började arbeta heltid genom mitt företag. Idag är TM-Teema ett viktigt liv för mig och jag känner att jag genom min starka erfarenhet och kompetens kan erbjuda mina kunder mycket. Mina uppgifter består av kundservice, planering och övervakning av renoveringar och anbud. Det är viktigt för mig att bostadsföretagen inte betalar för något i onödan. I mitt arbete tycker jag om en mängd olika samarbeten med kunderna.

Vill du jobba hos oss?

Vill du jobba hos oss? Skicka oss gärna ett mejl på marianne.seiplax@tm-teema.fi.

vi samarbetar med

Project Liv

Vi arbetar med Project Liv och stöder barn med kroniska sjukdomar och deras familjer.

Ta reda på hur du kan hjälpa dig själv också!