fisv
fisv

Meistä

TM-Teema on saanut alkunsa sivutoimisena kirjanpitopalveluna vuonna 1989 ja ajan myötä laajentunut monipuoliseksi perheyritykseksi. Tarjoamme isännöinti- ja kirjanpitopalvelua niin pienille kuin suurille yrityksille ja yhteisöille.

Asiakaslähtöinen otteemme työhön tekee meistä avoimen, läpinäkyvän ja joustavan yhteistyökumppanin. Asiakkaanamme tiedät aina, mistä maksat ja mitä töitä on tehty. Saat meidät kiinni joustavasti myös toimistoaikojen ulkopuolella, jopa viikonloppuisin. Viemme toimintaamme myös jatkuvasti vihreämpään suuntaan.

Hyvä ja avoin yhteistyö takaa parhaan lopputuloksen. Me tahdomme pitää kiinteistöstänne hyvää huolta säilyttäen sen arvon sekä tyytyväiset asukkaat.

Tekijät

Marianne Seiplax

Aloitin TM-Teemalla vuonna 2011 suoritettuani isännöinnin ammattitutkinnon. Palvelen asiakkaitani ilolla, kokemuksella sekä ammattitaidolla. Nautin työssäni sen vaihtelevuudesta. Yksikään päivä ei ole samanlainen, vaan saatan yhdessä hetkessä istua koneella ja toisena jo tutkimassa rakennustyömaita. Minulle uuden oppiminen ja kouluttautuminen on tärkeää, jotta ammattitaitoni on aina ajan tasalla. Asiakaspalvelu on työni suola.

Toini Malmi

Perustin TM-Teeman vuonna 1989. Tarjosin aluksi sivutoimista kirjanpitopalvelua työni ohella, kunnes aloin työskennellä yritykseni kautta täysipäiväisesti. Tänä päivänä TM-Teema on minulle tärkeä elämäntyö ja koen, että vahvan kokemukseni ja osaamiseni kautta voin tarjota asiakkailleni paljon. Päivääni kuuluu asiakkaiden palvelu, remonttien suunnittelu ja valvonta sekä tarjouskilpailutuksien järjestäminen. Minulle on tärkeää, että taloyhtiöt eivät maksa turhasta. Työssäni nautin monipuolisesta yhteistyöstä asiakkaiden kanssa.

Haluaisitko työskennellä meillä?

Haluaisitko työskennellä meillä? Laita rohkeasti sähköpostia marianne.seiplax@tm-teema.fi.

yhteistyössä

Project Liv

Haluamme tehdä hyvää: Teemme yhteistyötä Project Liv:in kanssa ja tuemme pitkäaikaissairaita lapsia ja heidän perheitään.

Ota selvää miten voit myös itse auttaa!